Laden...
Naar Facebook

Kookboek


l’Esprit Brasserie | Le goût de Brasserie FLO

 

Chef-kok Rudolf Bos van Brasserie FLO Amsterdam geeft in het tweede kookboek van FLO samen met zijn collega chef-kok John Rietveld van Brasserie FLO Eindhoven, en chef-kok Kris School van Brasserie FLO Maastricht de geheimen weer van de veelvuldig beproefde FLO recepten.

Culinaire creaties en topgerechten als het beroemde plateau Fruits de Mer passeren de revue. In het kookboek worden elf voor- en hoofdgerechten en dertien nagerechten beschreven. Begeleid door een heldere uitleg en de mooiste foto’s.

Natuurlijk wordt er in het boek ook aandacht besteed aan de combinatie wijn en spijs: bij alle gerechten staat een passende wijnsuggestie vermeld.


Het kookboek is verkrijgbaar voor € 19,95 in de drie Nederlandse vestigingen van Brasserie FLO: Amsterdam, Eindhoven en Maastricht.

Ontvangt u het kookboek liever via de post? Neem dan contact met ons op via +31 (0)40 235 82 31 of info@floeindhoven.nl.



 

×